Ενέργεια & Ευεξία
CLEAN 9

Clean 9 Aloe Vera Clean 9 Aloe Vera

Είστε μόλις 9 ημέρες μακριά από ένα υγειές σώμα, γεμάτο ενέργεια και ευεξία.
Η κακή διάθεση, η άσχημη όψη του δέρματος, η κυτταρίτιδα ακόμη και η παχυσαρκία είναι αποτέλεσμα της συσσώρευσης βλαβερών, για τον οργανισμό, ουσιών που ονομάζονται τοξίνες.
Οι τοξίνες δημιουργούνται λόγω της αυξημένης ρύπανσης, της κακής διατροφής και του τρόπου ζωής που είναι γεμάτος περιορισμούς, στρες και έλλειψης άσκησης.
Ενώ έχετε κάνει εξαντλητικές προσπάθειες διαπιστώνετε ότι απλά… δεν έχουν αποτέλεσμα.
Ήρθε η ώρα να επαναφέρετε τον οργανισμό σας στη σωστή φυσική του κατάσταση.
Το πρόγραμμα CLEAN 9 (C9) αναλαμβάνει να αποβάλει τις τοξίνες από τον οργανισμό σας σε μόλις 9 ημέρες και να δημιουργήσει τις βάσεις για ένα σώμα πιο υγειές, όμορφο, γεμάτο ενέργεια.
Περιλαμβάνει έναν πλήρη οδηγό με εύκολες οδηγίες διατροφής, υγιεινές προτάσεις γευμάτων και γευστικά ροφήματα που θα αποτελέσουν τη βάση της μεταμόρφωσής σας.
Τι περιμένετε;
Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε το πρώτο βήμα που θα αλλάξει το σώμα και τη διάθεσή σας.

Το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν
F.I.T 15

F.I.T 15

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν, από το να ξεκινήσετε υγιεινή διατροφή συνδυάζοντάς τη με σωματική άσκηση. Όμως, οι μεγάλης διάρκειας και αναποτελεσματικές δίαιτες που κυκλοφορούν και οι εξαντλητικές πολύωρες ασκήσεις σας έχουν κουράσει.
Για το λόγο αυτό σχεδιάσαμε το F.I.T. 15, ένα πρόγραμμα διατροφής και ασκήσεων προσαρμοσμένο στις δικές σας δυνατότητες, για να έχουν οι προσπάθειές σας τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Χωρισμένο σε 3 επίπεδα, ανάλογα με την καθημερινή σας δραστηριότητα, σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε από το επίπεδο που σας ταιριάζει.
Για εσάς που οι δραστηριότητες δεν παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητά σας δημιουργήσαμε το Beginner 1&2. Γνωρίστε τα οφέλη της σωστής διατροφής, ξεκινήστε με εξατομικευμένες ασκήσεις και μάθετε πως θα μπορούσαν να σας γίνουν τρόπος ζωής. Σκεφτείτε ότι ακόμη και ο ύπνος έχει σημασία στην απώλεια βάρους.
Όταν οι δραστηριότητες έχουν τη δική τους θέση στις καθημερινές σας ασχολίες, αλλά δεν βλέπετε αποτελέσματα, τότε σίγουρα χρειάζεστε ένα χρονοδιάγραμμα διατροφής και ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασκήσεων, που θα σας βοηθήσει να δείτε αλλαγή στο σώμα και στους μύες σας πιο άμεσα. Το Intermediate 1&2 καθορίζει την ένταση και τη συχνότητα των ασκήσεών, για θεαματικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα, οι προτάσεις διατροφής με νέες υγιεινές συνταγές θα σας φτιάξουν τη διάθεση… και το σώμα!
Ακόμη και για εσάς που είστε πάρα πολύ δραστήριοι, δημιουργήσαμε το Advanced πρόγραμμα, που έχει σαν στόχο να αποκτήσετε τη μυϊκή δύναμη αλλά και τη γράμμωση που πάντα θέλατε, με στοχευμένο πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένων και των αερόβιων - advancedcardio ασκήσεων.
Το πραγματικό ερώτημα λοιπόν δεν είναι εσείς πόσο F.I.T. είστε, αλλά πόσο F.I.T. θέλετε να γίνετε. Γιατί το F.I.T. δημιουργεί τις βάσεις (Foundation), είναι πηγή έμπνευσης (Inspiration) και θα μεταμορφώσει (Transformation) το σώμα σας σε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν.

Απώλειας βάρους
VITAL 5

VITAL 5

Όλοι μας έχουμε θαυμάσει τις επιτυχημένες προσπάθειες απώλειας βάρους και σωματικής βελτίωσης φίλων μας. Όμως τις περισσότερες φορές διαπιστώνουμε ότι όλη αυτή η προσπάθεια πάει χαμένη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό οφείλεται κυρίως στη μείωση των ασκήσεων και φυσικά στην κακή διατροφή, αφού η καθημερινότητα και το στρες μας οδηγεί στην επιλογή “εύκολων” φαγητών, ελλειπή σε ωφέλημα συστατικά, με μειωμένα ποσοστά βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων.

Το Vital 5 είναι το τρίτο και τελευταίο κομμάτι του puzzle, για ένα μόνιμα υγειές και όμορφο σώμα. Αποτελείται από πέντε μοναδικά Forever προϊόντα, που συνεργάζονται μεταξύ τους για να καλύψουν τα διατροφικά κενά. Για την ακρίβεια, δεν αρκεί μόνο να λαμβάνετε τις απαραίτητες βιταμίνες, αλλά και η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό, θα πρέπει να γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με τα προϊόντα Forever Aloe Vera Gel και Forever Active Probiotic, αυτό γίνεται πιο εύκολα. Τα Omega3 από το Forever Arctic Sea και ARGI+ βελτιστοποιούν την κυκλοφορία των θρεπτικών συστατικών, ενώ το Forever Daily σας παρέχει 55 θρεπτικά συστατικά, βασικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.
Η διατροφική δύναμη των 5 είναι στη διάθεσή σας, για εσάς που έχετε φτάσει στην κορυφή των προσπαθειών σας και θέλετε να μείνετε για πάντα εκεί!

Email
Facebook
about.me


Επάνω