Κερδιζέτε προνομιακή τιμή κάνοντας εγγραφή  

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Το F15 αποτελεί ένα πρόγραμμα διατροφής που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Επιλέξτε το επίπεδο ευεξίας και αδυνατίσματος που θέλετε εσείς να φτάσετε και κατακτήστε τον στόχο σας με αποτελέσματα που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

ΕΛΕΓΧΟΥ ΒΑΡΟΥΣ FIT 15
FIT 15

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

Τιμή: 168.45 EURBEGINNER

Μόλις ξεκινήσατε την υγιεινή διατροφή και την άσκηση; Μια πολύ καλή αρχή είναι το F15 Beginner 1 και 2. Μάθετε τα βασικά της καλής φυσικής κατάστασης με εξατομικευμένες ασκήσεις ελέγχου βάρους, βασικό πρόγραμμα κινήσεων και αερόβιες ασκήσεις - basic cardio. Χτίστε τη βάση με έναν οδηγό συμπληρωμάτων και διατροφής, εύκολο να τον ακολουθήσετε, υγιεινές συνταγές, προϊόντα ελέγχου βάρους και σημαντικές συμβουλές που μπορείτε να υιοθετήσετε στην καθημερινότητά σας. Όπως τα οφέλη της πρωτεΐνης και πώς να προετοιμάσετε ένα καλύτερο πρωινό.
 
 

INTERMEDIATE

Είστε μέτρια δραστήριοι και θέλετε να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα; Τότε το F15 Intermediate 1 και 2 είναι για εσάς. Με ένα χρονοδιάγραμμα για τη λήψη των αγαπημένων σας προϊόντων ελέγχου βάρους, νέες υγιεινές συνταγές, εξατομικευμένο πρόγραμμα ασκήσεων, διαλειμματική προπόνηση και F.I.T. yoga. To F15 Intermediate θα σας βοηθήσει να δείτε την αλλαγή στο σώμα σας και να χτίσετε σφιχτούς μυς. Ανακαλύψτε τα οφέλη της αντοχής κατά τη διάρκεια της άσκησης και υψηλής έντασης αερόβιες ασκήσεις - intensity cardio, καθώς και πληροφορίες για να κάνετε μια μόνιμη αλλαγή όπως να καταπολεμήσετε τις λιγούρες και να ανακαλύψετε τη σημασία του ύπνου στον έλεγχο βάρους.
 

ADVANCED

Γι’ αυτούς που είναι πάρα πολύ δραστήριοι, αλλά αναζητούν ένα πρόγραμμα για να πετύχουν τους στόχους τους , το κατάλληλο πρόγραμμα είναι το F15 Advanced 1 & 2. Αποκτήστε μυική δύναμη και εξαιρετική γράμμωση με στοχευμένο πρόγραμμα ασκήσεων και προηγμένο πρόγραμμα αερόβιων ασκήσεων - advanced cardio. Αντιλαμβάνεστε τη φιλοσοφία της εξατομικευμένης διατροφής ανάλογα με τον σωματότυπό σας και τη σημασία λήψης των θρεπτικών συστατικών τη σωστή στιγμή.
 
 
 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΒΑΡΟΥΣ FIT 15
Email
Facebook
about.me


Επάνω